OUR BLOG

Berepülés a Bitcoin és a kriptovaluták univerzumába
Jul 2018
11
By balintSzuts

Visszarepülünk a valóságba az előző, az Egy eposz a ”Majd nyáron” szindrómáról és a halogatásról. kitalált történetünkből.

Ebben a blogbejegyzésben egy manapság felhájpolt témáról lesz szó, vagyis a blockchain-ről és a kriptovalutákról. De hogy jön ez a SkillVersumhoz? Aki kíváncsi, hamar megtudja pár sorral lejjebb.

Egy eposz a ”Majd nyáron” szindrómáról és a halogatásról.
Jun 2018
05
By balintSzuts

Ez a blogbejegyzés kitalált történet. A nevek, a helyszínek és az események Bálint képzeletének termékei, vagy fiktív módon szerepelnek az elkövetkezőkben.

Előszó

Az első tesztelés. Értsd: Az első igazi pofonok.
Apr 2018
22
By balintSzuts

Ebben a blogbejegyzésben az első igazi alkalmazás-tesztelésről fogok írni, annak tapasztalatairól, és hogy mi mindent rontottunk el az addigi, kezdeti fejlesztéseink során. A Simonyi BEDC Inkubációs Programban való első részvételünk idejében járunk, és körülbelül 3 hónapos fejlesztéssel a hátunk mögött. Tele örömmel, és készek, hogy meghódítsuk a világot. Ekkor jöttek az első igazi pofonok.

Az akkori érzelmi állapotom röviden:

Progresszív Web App. A mobilfejlesztés új korszaka?
Apr 2018
03
By balintSzuts

PWA, vagyis Progresszív Web App. Egy újabb buzzword, amit annyira el fognak csépelni a webfejlesztéssel foglalkozó cégek, mint a reszponzivítás vagy a User Experience (UX) kifejezéseket. Lassan a PWA lesz az új felhypolt technológiai megoldás, ami menő lesz.

Pages