OUR BLOG

Mi történt velünk mostanában?
May 2019
03
Category: startup
By balintSzuts

Rég írtam itt, de nem azért mert nincs mit mondanom, hanem mert mostanában annyi minden történt. Arra gondoltam, hogy ebben a posztban pontokba szedem, hogy mik is voltak ezek a történések.

Oktatás az egyetemen

Hogyan legyél produktívabb 2019-ben?
Dec 2018
26
Category: learning
By balintSzuts

Egy kis tipp-csomaggal készültem most, hogy hogyan tudj a lehető legproduktívabb lenni a 2019-es évben. Mivel ilyenkor jönnek a januári fogadalmak és a „new year new me” bullshitek, gondoltam leírok néhány tippet, ami tényleg segíthet, hogy ne csak az éterbe tátogott mondatok legyenek ezek a fogadalmak. Ezek természetesen saját tapasztalatok, nem igazi silver bulletek.

Élmények az Inspirációs Napon
Dec 2018
11
Category: event
By balintSzuts

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy Inspirációs Nap a PTE-n. E történetben leírom, hogy én hogyan éltem meg eme zseniális eseményt, melyet 2018.12.03-án tartottak.

Maga a témája ennek a jeles napnak az volt, hogy elhintsék az inspiráció magját a közönségben, és hogy olyan projektek beszéljenek finanszírozási lehetőségekről, melyek már sikeres befektetésen mentek keresztül. Szó volt még az egyetem és ökoszisztémájának innovációs lehetőségeiről is. Az esemény helyszínét a PTE KTK biztosította.

Hogyan nőttünk fel a feladathoz, avagy beszéljünk a Simonyi Inkubációs Programról
Sep 2018
03
Category: incubation
By balintSzuts

Ebben a blogbejegyzésben egy kis betekintést kaphattok arról a programról, amelyben inkubálódott a projektünk, vagyis a Simonyi Inkubációs Programról.

Először is kinek ajánlom ezt a felcseperedést segítő programot?

5 tipp, hogyan ne indítsunk startupot
Aug 2018
09
Category: goodToKnow
By balintSzuts

Előző blogbejegyzés után, jöjjön egy számunkra aktuális téma.

Berepülés a Bitcoin és a kriptovaluták univerzumába
Jul 2018
11
Category: cryptocurrency
By balintSzuts

Visszarepülünk a valóságba az előző, az Egy eposz a ”Majd nyáron” szindrómáról és a halogatásról. kitalált történetünkből.

Ebben a blogbejegyzésben egy manapság felhájpolt témáról lesz szó, vagyis a blockchain-ről és a kriptovalutákról. De hogy jön ez a SkillVersumhoz? Aki kíváncsi, hamar megtudja pár sorral lejjebb.

Pages